Plantaris Site One en Only

MARATHONS EN ESTAFETTE MARATHONS

12 september 2020 ondanks afgelasting toch nog iets te vieren

Prachtige compilatiefilm in première

Om dit jaar toch nog een beetje te kunnen genieten van onze mooie evenement heeft onze lokale Spielberg, Richard van Wouw, een prachtige compilatie op film gemaakt van de 18 vorige edities. Op 12 september om 12 uur toch nog een startschot als de film op YouTube beschikbaar is.

 

Als je al het One en Only film werk van Richard nog eens wil bekijken bezoek dan
zijn verzamelpagina.

 

Stichting Mojer en Stichting Groen Licht ontvangen gift

Op 12 september 2020, de dag dat de Veense Kermis geopend zou worden met de One en Only Estafette-Marathon
heeft Danielle van der Meer in het pand van Verdel ICT en Media, de hoofdsponsor van Loopvereniging Plantaris, namens de organisatie twee cheques van € 500 elk overhandigd aan vertegenwoordigers van Stichting MOIER en
Stichting Groen Licht.

De hardloopactiviteiten van LV Plantaris zijn inmiddels mondjesmaat opgestart, de evenementen van deze gezellige club zijn echter voorlopig naar de achtergrond verplaatst. Ondanks dit steunt haar sponsor Verdel ICT en Media de vereniging volop. De organisatie wilde het evenement op de beoogde maar afgezegde datum van de marathon, toch in de schijnwerpers brengen en de toegezegde goede doelen en haar trouwe sponsor hierbij niet vergeten.

De One en Only organisatie heeft hiermee tot heden maar liefst een opbrengst van ruim € 28.000 weten te genereren, welke aan 12 verschillende goede doelen ten goede kwam.

Veronique Ruijgrok zal de gift zeker goed ik kunnen zetten
om met de Straatjutters Kaag&Braassem het zwerfvuil
in onze gemeente te lijf te gaan.

 

Heb je vragen stuur dan een berichtje aan de webmaster.

Venster sluiten  email de webmaster