Plantaris Site One en Only

MARATHONS EN ESTAFETTE MARATHONS

Eindelijk weer een prachtige One en Only in 2022
en nog extra opbrengst voor het goede doel.

Nadat in 2020 een voorschot was verstrekt aan Stichting Mojer en Stichting Groen Licht, kon in oktober 2022 de balans worden opgemaakt na de geslaagde Veen Stenen Tijdperk marathon. Met behulp van sponsoren Verdel ICT, Dobbe Transport en Opposuits en nadat de marathongroep weer actief was op de braderie met de bloemenverkoop kon weer een positief restultaat worden geboekt. Naast het voorschot van € 500 kon dit bedrag op 29 oktober nogmaals in ontvangst worden genomen door Corrie Uljee namens Groen Licht en Jeroen de Jong van Stichting Mojer. Totaal mochten zij dus ieder € 1000 ontvangen. Volgende keer, 16 september 2023, zal weer getracht worden om de 20e editie wederom ten behoeve van een lokaal goed doel af te sluiten met een gift. De One en Only organisatie heeft tot en met de 19e keer een bedrag van totaal €29.565 kunnen overmaken aan lokale goede doelen.

12 september 2020 ondanks afgelasting toch nog iets te vieren

Prachtige compilatiefilm in première

Om dit jaar toch nog een beetje te kunnen genieten van onze mooie evenement heeft onze lokale Spielberg, Richard van Wouw, een prachtige compilatie op film gemaakt van de 18 vorige edities. Op 12 september om 12 uur toch nog een startschot als de film op YouTube beschikbaar is.

 

Als je al het One en Only filmwerk van Richard (met ook zijn laatste meesterwerk van 2022) nog eens wil bekijken bezoek dan zijn verzamelpagina.

 

Stichting Mojer en Stichting Groen Licht ontvangen gift

Op 12 september 2020, de dag dat de Veense Kermis geopend zou worden met de One en Only Estafette-Marathon
heeft Danielle van der Meer in het pand van Verdel ICT en Media, de hoofdsponsor van Loopvereniging Plantaris, namens de organisatie twee cheques van € 500 elk overhandigd aan vertegenwoordigers van Stichting MOIER en
Stichting Groen Licht.

De hardloopactiviteiten van LV Plantaris zijn inmiddels mondjesmaat opgestart, de evenementen van deze gezellige club zijn echter voorlopig naar de achtergrond verplaatst. Ondanks dit steunt haar sponsor Verdel ICT en Media de vereniging volop. De organisatie wilde het evenement op de beoogde maar afgezegde datum van de marathon, toch in de schijnwerpers brengen en de toegezegde goede doelen en haar trouwe sponsor hierbij niet vergeten met een voorschot.

De One en Only organisatie heeft hiermee tot heden maar liefst een opbrengst van ruim € 28.000 weten te genereren, welke aan 12 verschillende goede doelen ten goede kwam.

Veronique Ruijgrok zal de gift zeker goed ik kunnen zetten
om met de Straatjutters Kaag&Braassem het zwerfvuil
in onze gemeente te lijf te gaan.

 

Heb je vragen stuur dan een berichtje aan de webmaster.

Venster sluiten  email de webmaster