OranjeZonnigeZuijeMeerMarathon

11
september 2010

opening kermisweek

MARATHON EN ESTAFETTE MARATHON

TRAININGSLOPENZondag 18 juli: 25 km
en
Zondag 15 aug: 30 km

De trainingslopen vinden plaats in het kader van de voorbereiding op de OranjeZonnigeZuijeMeer Marathon van 11 september. Wij bieden iedereen de gelegenheid om op deze zomerse dagen een duurloop te doen, waarbij je de afstand kunt beperken tot een aantal rondjes maal 2755 meter, doch maximaal 25 kilometer op 18 juli of 30 kilometer op 15 augustus. In elke ronde passeer je de verzorgingspost met water en fruit.

De start is om 10.00 uur 's morgens vanaf de kruising Gerberastraat/Korte Goog te Roelofarendsveen. Aanmelden bij clubhuis de Treffers (Sportpad achter sporthal de Tweesprong, parkeren bij de Sporthal: zie de link hieronder voor meer informatie), al waar vanaf 9.15 uur de koffie klaar staat en men zich kan omkleden. Er is ook gelegenheid tot douchen.

Voor de deelname aan de lopen wordt een kleine bijdrage in de verzorgingskosten langs het parcours gevraagd van € 2,00. Onze marathon in september is voor het goede doel (Ronald McDonald), dus u draagt zo ook een steentje bij.

De lopen zijn officieel aangemeld en tellen dus mee voor het trimloopboekje.

Let op: wilt u dus zelf minder rondjes lopen, dan kan dat uiteraard ook. Het is een trainingsloop, dus u bent vrij om de afstand aan te passen aan uw trainingsschema.

Het parcours is het oude Biensotawee traject (Baan-Sotaweg) met dus een uitstekende verzorging elke ronde van 2755 meter door Henk en Tonnie van der Meer.


Klik voor informatie over het adres van de Treffers op onderstaand logo.


De route naar de Treffers