De One en Only
BraassemerBukkersgat Marathon
MARATHON EN ESTAFETTE-MARATHON

14 september 2024

 

 Inschrijving

De inschrijving opent op vrijdag 12 april om 19:00 uur: pas op dat moment zal de loop in de lijst van evenementen op inschrijven.nl verschijnen: zoek op de datum 14 september (met de F5 toets wordt de loop zichtbaar op het inschrijfmoment). Het inschrijfgeld moet direct bij inschrijving (via DEAL) worden betaald, individueel 
€ 20.00, per team van 4 personen € 50,00. De inschrijving van de estafetteteams stopt bij 125 teams. Daarna kunnen teams zich nog aanmelden voor de reservelijst (deze link wordt actief zodra inschrijving vol is). De inschrijving voor de marathon individueel stopt bij 50 deelnemers, doch uiterlijk 11 september 24:00 uur. De minimum leeftijd voor deelnemers is 16 jaar.

Een aantal tips voor snelle inschrijving:

-De teamcaptain vult zijn/haar volledige persoonlijke gegevens in.
-Voor een snelle inschrijving is het aan te bevelen dat de captain vooraf een "profiel" aanmaakt op de website inschrijven.nl. De contactgegevens zijn dan al vastgelegd, zodat op het moment van opengaan kan worden volstaan met het invullen van de teamgegevens.
-Rubrieken: teamnaam en de volledige voor- en achternaam van 4 lopers met diens geboortejaar (geboren vóór 16-9-2008, dit ivm leeftijdsgrens 16 jaar) zijn o.a. verplicht. Zorg dat je deze gegevens vooraf tot je beschikking hebt voor een vlotte inschrijving.
-De namen van de teamlopers kunnen later nog worden aangepast, tot uiterlijk één week van tevoren.
-Ook de marathonlopers kunnen een profiel aanmaken en snel inschrijven, tegenwoordig ook voor de Braassemloop en Rondje Ka.
-Na de inschrijving verloopt verder contact via de webmaster en via het emailadres van de captain.

Na de inschrijving

-Wijzigingen in het team kun je doorgeven via deze LINK.
-Afzegging: De team-inschrijving kan bij de organisatie worden opgezegd, maar men dient zelf te zorgen voor vervangende lopers of moet zelf het startbewijs overdragen aan een ander team (dit geldt dus niet voor de marathon individueel). Bij een afmelding van het team, zal restutitie van het inschrijfgeld niet plaatsvinden. Indien de loop wordt afgelast door de organisatie van de One en Only, vindt restutitie automatisch plaats.
-De organisatie zal een lijst van reserveteams aanleggen (mits deze zich aanmelden). De gegevens van de contactpersoon van een reserveteam op de reservelijst kunnen verstrekt worden op verzoek aan diegenen die hun startbewijs willen overdragen.
-De inschrijving wordt bijgehouden in de rubriek deelnemers.

-Train 6 weken gratis mee bij LV Plantaris.
Ben je ingeschreven voor de estafette-marathon dan kunnen jij en je teamgenoten gedurende 6 weken gratis meetrainen met de organisator loopvereniging Plantaris. Train mee onder leiding van deskundige trainers op dinsdag of donderdag in de periode 5 augustus tot 13 september 2024. Meld je tijdig aan via de oneenonly@plantaris.nl, dan krijg je nadere informatie hierover. Meer weten over Plantaris, bezoek de website.

-Link inschrijven.nl: klik zodra de inschrijfdatum bekend is op de afbeelding hieronder:-Buitenlandse deelnemers kunnen (mogelijk) niet betalen via iDEAL, dus ook niet inschrijven via inschrijven.nl. Zij kunnen zich aanmelden via onderstaand emailadres mits de inschrijving nog niet vol is.
-Hier een link voor contact met de organisatie. oneenonly@plantaris.nl

 

We lopen 18 rondjes van 2344 meter.

 

Zorg dat je er op tijd bij bent want de inschrijving voor de estafette is gelimiteerd tot 125 teams.


Meer informatie over de organisatie en vorige evenementen:

Heb je vragen, stuur dan even een email naar: oneenonly@plantaris.nl

 


Klik om weer naar boven te gaan