DE ONE EN ONLY 2023

Diamonds are for Veenders Only

Informatie

Alles over start finish en verkeersmaatregelen
MARATHON EN ESTAFETTE-MARATHON
16 september 2023

 

 
De definitieve indeling van het start- en finish gebied aan de Robijn:

In de Robijn zal de start- finish, wisselzone, verzorgings- en verkleedruimte, toiletten en telwagen ed. geplaatst worden.
Hiertoe moeten de rijbaan en de parkeerstroken in de straat vrij blijven van voertuigen.

We begrijpen dan dit door sommigen als overlast wordt ervaren.
We hebben echter vergunning van de gemeente hiervoor en hopen dat u zelf vanuit uw tuin of woning kunt genieten van dit eenmalige, unieke buurtfeest.

Vrijdagmiddag (15e sept) zal reeds begonnen worden met de opbouw van enkele tenten.
Vanaf 13 uur dienen dan al een aantal parkeerplaatsen vrijgehouden te worden.
Wij zullen dit in de laatste week zo spoedig mogelijk aangeven op deze plaats. Twee plaatsen zijn nu reeds gemarkeerd voor de vrijdag.

Bij slechte weersverwachtingen zal vrijdag mogelijk ook een tent op de wisselzone geplaatst kunnen worden.
Dit zijn de parkeerplaatsten voor nummer 31-35.

De overige parkeerstroken in de straat dienen vanaf zaterdag 8:00 uur tot 19:00 uur vrijgehouden te worden voor accommodatie en lopers.
Via een extra buurtbrief zullen de bewoners hiervan op hoogte worden gebracht/gehouden. Meest actuele stavaza op deze pagina.

 

Overzicht van verkeersmaatregelen en afsluitingen:

We lopen in principe over de rijbaan. Deze moet dus te allen tijde vrij blijven van obstakels en dienen ook voor hulpverleningsvoortuigen toegankelijk te blijven.

Wilt u dus zelf een tent of object op de stoep plaatsen, hou er dan rekening mee dat er ook voor fietsers en voetgangers doorgang mogelijk moet zijn.

Het plaatsen van grote objecten (deels) op de rijbaan moet in overleg met de organisatie en mogelijk met toestemming van de gemeente. Mogelijk bent u dan ook vergunningplichtig.

Op zaterdagmorgen rond 8 uur zal er nog een vrachtwagen van Dobbe (telwagen) vanaf de Braassemdreef via Diamant en Smaragd naar Robijn moeten kunnen rijden. Hou hier rekening mee indien u vlaggetjes ed over de weg wilt spannen. Zaterdagavond moet deze de wijk weer kunnen verlaten.

 

Heb je vragen, stuur dan even een email naar: oneenonly@plantaris.nl

 


Klik om weer naar boven te gaan