DE ONE EN ONLY 2022
MARATHON EN ESTAFETTE-MARATHON
Wat gaan we doen dit jaar?

 

  

Wat is er aan de hand in de Veen?

Opzienbarende en verontrustende berichten in het AD.

En ook dit hebben we vernomen over onze nieuwste wijk:


Bij menig Veender ligt, bij het lezen van bovenstaand krantenbericht, het schaamrood op de kaken. Is het echt zo slecht gesteld in dit prachtige dorp, ook wel bekend als 'bloem van de randstad'? Weliswaar weinig groen, wel veel water en heel mooie huizen. En.. "Ieder nadeel heb ze voordeel" over al die stenen kun je uitstekend hardlopen.En dat gaan we doen op 11 september, de eerste zaterdag van de kermisweek.

In de nieuwste wijk van de Veen, waar ze behalve al dat groen, gelukkig de groenten niet zijn vergeten.

Het Stenen Tijdperk herleeft in de Veen, dus we verwachten dat de bewoners uit hun Hol kruipen en de Loopwagen laten staan. Misschien komen zelfs de Flintstones (wie waren dat ook al weer? Bekijk het filmpje.) weer tevoorschijn? Laat aan iedereen zien die het vergeten is, in welke groenten-straat jij woont.

We starten aan de Mierikswortel en lopen via via, kris kras door de Vergeten Groenten buurt. Na 47 bochtjes (oef) hebben we de eerste van 17 ronden van 2,4 km te pakken. Zie onze "Parcours" pagina waar is aangegeven wat het parcours is en wanneer die definitief is vastgesteld.

Prijzen: voor de heren en dames marathonners 1,2,3 is er een bijzonder "aandenken" beschikbaar, verder ontvangen zij een medaille en een certificaat. Naast prijzen voor de drie snelste teams, is er een extra prijs voor de 3 mooist verklede estafetteteams. Aan het eind van de rit ontvangt iedereen een verrassing.

Voor verzorging is er water, thee, sportdrank, fruit (elke ronde beschikbaar). Omkleedruimte (niet bewaakt) is ter plekke aanwezig. Douche gelegenheid zal slechts bij het clubhuis van de Treffers beschikbaar zijn tot 18:00 uur (onder voorbehoud, nog nader te bepalen).

De inschrijving start op nog nader bekend te maken datum. Zorg dat je er op tijd bij bent want de inschrijving voor de estafette is gelimiteerd tot 150 teams.

 


Klik om weer naar boven te gaan