DE ONE EN ONLY 2022
MARATHON EN ESTAFETTE-MARATHON
Inschrijving

 

  

START INSCHRIJVING: 13 MEI 19:00 UUR

Inschrijving is alleen mogelijk via inschrijven.nl.

AANBIEDING: enkele ingeschreven teams hebben zich om diverse redenen terug moeten trekken. Zij bieden hun startbewijs aan voor overname. Wil je nu nog met een team inschrijven dan kun je in onderhandeling om het opgezegde startnummer van hen over te nemen. Stuur eerst even een mail naar oneenonly@plantaris.nl, dan zullen wij je de contactgegevens toezenden van de opzegger.

De inschrijving opent op vrijdag 13 mei om 19:00 uur: pas op dat moment zal de loop in de lijst van evenementen op inschrijven.nl verschijnen: zoek op de datum 17 september
(met de F5 toets wordt de loop zichtbaar op het inschrijfmoment).

Het inschrijfgeld moet direct bij inschrijving (via iDEAL) worden betaald,
individueel € 20.00, per team van 4 personen € 50,00.

De inschrijving van de estafetteteams stopt bij 150 teams. Daarna kunnen teams zich nog aanmelden voor de reservelijst (deze link wordt actief zodra inschrijving vol is).

De inschrijving voor de marathon individueel stopt bij 50 deelnemers,
doch uiterlijk 14 september 24:00 uur.

De minimum leeftijd voor deelnemers is 16 jaar.

 

Een aantal tips voor snelle inschrijving:

-De teamcaptain vult zijn/haar volledige persoonlijke gegevens in.

-Voor een snelle inschrijving is het aan te bevelen dat de captain vooraf een "profiel" aanmaakt op de website inschrijven.nl site. De contactgegevens zijn dan al vastgelegd, zodat op het moment van opengaan kan worden volstaan met het invullen van de teamgegevens.

-Rubrieken: teamnaam en de volledige voor- en achternaam van 4 lopers met diens geboortejaar (geboren vóór 17-9-2006) zijn o.a. verplicht. Zorg dat je deze gegevens vooraf tot je beschikking hebt voor een vlotte inschrijving.

-De namen van de teamlopers kunnen later nog worden aangepast.

-Ook de marathonlopers kunnen een profiel aanmaken en snel inschrijven, tegenwoordig ook voor de Braassemloop en Rondje Ka.

-Na de inschrijving verloopt verder contact via de webmaster en via het emailadres van de captain.

Na de inschrijving

-Wijzigingen in het team kun je doorgeven via deze LINK.

-De team-inschrijving kan bij de organisatie worden opgezegd, maar men dient zelf te zorgen voor vervangende lopers of moet zelf het startbewijs overdragen aan een ander team (dit geldt dus niet voor de marathon individueel). Restitutie van inschrijfgeld vindt dus niet plaats als de het ingeschreven team zelf afzegt.
Indien de organisatie de loop moet afzeggen zal restitutie van het inschrijfgeld wel automatich plaatsvinden.

-De organisatie zal een lijst van reserveteams aanleggen (mits deze zich aanmelden). De gegevens van de contactpersoon van een reserveteam op de reservelijst kunnen verstrekt worden op verzoek aan diegenen die hun startbewijs willen overdragen.

-De inschrijving wordt bijgehouden in de rubriek deelnemers.

-Train 6 weken gratis mee bij LV Plantaris.
Ben je ingeschreven voor de estafette-marathon dan kunnen jij en je teamgenoten gedurende 6 weken gratis meetrainen met de organisator loopvereniging Plantaris. Train mee onder leiding van deskundige trainers op dinsdag of donderdag in de periode 8 augustus tot 17 september 2022. Meldt je tijdig aan via de oneenonly@plantaris.nl, dan krijg je nadere informatie hierover. Meer weten over Plantaris, bezoek dan even de website.

 

-Link naar inschrijven.nl: klik op de afbeelding hieronder.

-Buitenlandse deelnemers kunnen (mogelijk) niet betalen via iDEAL, dus ook niet inschrijven via inschrijven.nl. Zij kunnen zich aanmelden via de onderstaand emailadres mits de inschrijving nog niet vol is.

-Hier een link voor contact met de organisatie.

oneenonly@plantaris.nl

 


Klik om weer naar boven te gaan