DE ONE EN ONLY 2019
MARATHON EN ESTAFETTE-MARATHON
Wat gaan we doen dit jaar?

 

  

Wederom een prachtig thema : Rock muziek.

Rock 'n Roll muziek had z'n hoogtepunt in de jaren 50 en 60. De Muziek blijft razend populair en blijft vast en hoog vertegenwoordigd in de Top 2000 allertijden. Het zal eenvoudig zijn een flitsende outfit te vinden bij dit thema, en ook de namen van de teams/bands liggen voor het oprapen.
Een parcours door een buurt waar we nog niet zijn geweest, met veel aanwonenden die zin hebben in een feessie. Rockmuziek zal de boventoon voeren. We brengen een flitsbezoek aan het Bonaventuracollege, die omgedoopt wordt tot School of Rock (kent u hem nog: de musical- comedy - film - serie uit 2003).

Vanaf "de Bona"slalommen we naar de Top of the Rock, waar ons een onvergetelijke passage wacht in het Rock Paleis SplotsZ, een locatie waar bijna iedere Veender wel eens "vreemd" is gegaan.

Prijzen: voor de heren en dames marathonners 1,2,3 is er een bijzonder "aandenken" beschikbaar, verder ontvangen zij een medaille en een certificaat. Naast prijzen voor de drie snelste teams, is er een extra prijs voor de 3 mooist verklede estafetteteams. Aan het eind van de rit ontvangt iedereen een verrassing.

Voor verzorging is er water, thee, sportdrank, fruit (elke ronde beschikbaar). Kleedruimten (niet bewaakt) en douchegelegenheid zijn ter plekke.

De inschrijving start dit jaar op vrijdag 12 april om 19:00 uur. Zorg dat je er op tijd bij bent want de inschrijving voor de estafette is gelimiteerd tot 140 teams.

 


Klik om weer naar boven te gaan