De One en Only
HOL van BAL naar BOL

MARATHON EN ESTAFETTE-MARATHON

HOL VAN

kerst BAL

door De Bloemen NAAR

olie BOL

30 dec 2016 aanvang 16:00 uur

Winterspecial ter ere van de 3e lustrum marathon

Feestelijk verlicht en op je kerstbest via de Bloemen van Kerst naar Oud en Nieuw

georganiseerd door de Marathongroep van LV Plantaris


Daniel van der Meer


Danielle Hogenboom


Wilan van der Meer


Peter Akerboom


Joep Vesseur


Leon Hogenboom


Jan Bouwmeester


Peter van Wouwe

Na de succesvolle CopaKuilBana staat de 15e editie van deze unieke marathon op het programma. Een drievoudig lustrum mag gerust gevierd worden met een One en Only Special. Nu is elke one en only uniek, dus voor die special moet er wel heel iets heel speciaals gebeuren.

En wat gaan we dan wel zo speciaal doen?

-de datum: niet in de vaak zo warme september maand, maar in de grillige wintermaand december. Brrr. Vrijdag 30 december start 16:00 uur. Om 16:36 uur gaat de zon onder.

-opening kermis: dat wordt sluiting kerstmis en op naar oud en nieuw: ook wel een tijd om even lekker te feesten tussen die feestdagen door. En als je goed geluisterd hebt naar het kerstkoor: op zesde kerstdag breekt overal de zon door! (muziekje kun je linksboven deze pagina aan/uit hard/zacht zetten; en voor de liefhebbers opnieuw opstarten)

-estafette speciaal: voor verstokte vrienden en zij die van een trio houden: nu ook inschrijven als tweetal of drietal; maar ook gewoon met z'n vieren. Voordeel van duo en trio is dat je je maat niet zo lang in de "kou" laat staan.

-relax en geniet: deze keer geen wedstrijd van de snelsten; we doen geen tijdwaarneming van de rondjes en geen einduitslag van winnaars; meedoen is winnen; iedereen is winnaar. We publiceren wel een eindtijden overzicht.

-winterse kou en gladheid: wij zorgen er voor dat jullie toch warm blijven; van binnen en van buiten.

-donker: we vragen de buurt om jullie te verlichten; ga op zeker en neem zelf zo veel mogelijk licht mee; laat je zien is gezien worden.

-outfit: naast een goede verlichting hopen we ook dat jullie op je kerstbest over straat gaan. Wellicht is daarvoor nog wel een leuk prijsje te winnen.

Afstand:
Hardloopwedstrijd over 42.195 meter, individueel af te leggen of met team van 2, 3 of 4 personen als estafette. Het parcours gaat over 15 rondjes van ongeveer 2820 meter.

Thema:
Hol verlicht van (kerst)Bal naar (olie)Bol door de Bloemen. Zorg dat u gezien wordt in het donker. Verlicht jezelf in deze donkere dagen. Ga op je kerstbest op naar het nieuwe jaar.

Start:
Vrijdag 30 december 2016 om 16.00 uur. Start in de hal van Boel de Boule/Treffers, Sportpad 2,
2371 PP Roelofarendsveen.

Parcours:
We verlaten het sportpad over de brug naar onze prachtige wijk De Bloemen. Hier doorkruisen we alle straten en gaan via de oude Bloemenstraten om de Sporthal terug naar de wisselplaats. Zie uitgebreid overzicht hierboven via de knop "Route Plattegrond".

Verzorging:
Water en misschien (wel zeker) nog wat anders. Kleedruimten zijn dit jaar beschikbaar bij de start/finish. De kleedruimten zijn onbewaakt. De tassen met kleding kunnen gestald worden in de hal van Boel de Boule op per team aangewezen locatie. Er is douche gelegenheid bij de Treffers.

Deelnemersaantal:
Wij hebben ruimte voor 350 deelnemers. Zorg dat je op tijd inschrijft. Vol is vol.

Inschrijving:
Alleen vóórinschrijving door aanmelding via internet (deze site zie ook knop "Hier inschrijven" hier boven). De inschrijving is op zaterdag 22 oktober om 15:00 uur geopend. Na de 350e deelnemer wordt de inschrijving gesloten of als dit aantal nog niet is bereikt op 26 december. Na ontvangst van uw compleet ingevulde aanmelding (vergeet zeker niet uw emailadres en de teamnaam) wordt u op de deelnemerslijst gezet die u in bovenstaand menu (Knop Marathon of Estafette) kunt raadplegen. Bij inschrijving wordt tevens een machtiging tot betaling van het inschrijfgeld gegeven. Dit wordt afgeschreven zodra de inschrijving gesloten is. Vermelding op de deelnemerslijst is tevens bevestiging inschrijving. Heb je in september of vorig jaar niet meegelopen dan zou het toezenden van een fotootje (jpg) voor onze site leuk zijn. Vergeet ook niet een leuke naam voor je team in te vullen.

Prijzen:
We gaan bij deze special niet voor de prijzen. Meedoen is winnen. De eerste zullen de laatste zijn, vice versa. Misschien nog wel een prijsje voor de best verlichte/geklede loper(s)? Voor de overige regels verwijzen wij naar de knop Spelregels hierboven.

Diversen:
De minimumleeftijd voor deelnemers is 16 jaar. Deelname is te allen tijde voor eigen risico.
Kosten inschrijving bij deze 15e editie: individueel € 15; duo's € 30, trio's € 45, quartet € 60.

Parkeren:
Zie t.z.t. bij "Het laatste nieuws" voor een plattegrond en mededelingen over het parkeren van de auto's. Fietsen kunnen ter plaatse worden gestald op de daarvoor aangewezen locatie

Website:
www.plantaris.nlvoor meer informatie over alle activiteiten van deze gezellige vereniging. Al onze voorgaande edities kun je bekijken op de One en Only site.

Weer? Zie t.z.t. voor de weersverwachting het laatste Nieuws.

Vragen?:
email de webmaster


Klik op de knop "Back to top" om weer naar boven te gaan

 

LINKS:
Sponsors en Sportvrienden

Bezoek de website van plantaris

  Plantaris Website

Verdel onze sponsor

  Onze hoofdsponsor

Onze evenementsponsor

Braassemloop Onderdeel van Zorg en Zekerheid

email de webmaster