Uit en Veurom Deur Ut
Durrep

12
september 2015

opening kermisweek

MARATHON EN ESTAFETTE MARATHON

HET LAATSTE NIEUWS

 

Agenda al gevuld?

De One en Only 2016 zal op 17 september weer van start gaan.

Lopers en Teams zoeken elkaar!!!

De razendsnel gevulde inschrijvingslijst voor de estafette in maart was opmerkelijk. Echter inmiddels zijn er meerdere teams met geblesseerden, die op zoek zijn naar lopers. Ook zijn er lopers die te laat waren met inschrijven en toch nog graag mee willen doen.Wil je meelopen of ben je op zoek naar lopers, stuur dan even een mail naar mij dan zal ik zorgen dat jullie met elkaar in contact kunnen komen om een afspraak te maken.

email de webmaster

Inschrijven marathon nog mogelijk

Uiterlijk dinsdag 8 september kan er nog ingeschreven worden voor de marathon individueel. Hierna is de inschrijving gesloten.

Parkeerplaatsen Schoolplein/Noorderstaete

Speciale aandacht voor de bewoners van het Schoolplein en Noorderstaete. Vanaf vrijdagmiddag verzoeken wij om de parkeerplaatsen tussen de school en de huizen aan het plein vrij te houden. Wij willen graag vrijdagmiddag starten met het opbouwen van de start-finish- en wissellocatie. Het Schoolplein moet op de dag van de marathon geheel vrij te zijn van geparkeerde auto's. Een deel van het terrein blijft beschikbaar voor de bewoners om hier zelf plaats te nemen en eventueel stoelen, tafels en anders te plaatsen. In de laatste week zullen wij nauwkeurig aangeven hoe het lopersparcours is en welke delen van het terrein beschikbaar zijn voor de bewoners.

Voor de parkeerplaats bij de Noorderstaete dient een deel van de parkeerplaatsen beschikbaar te zijn voor het parcours. Ook dit geven wij tijdig aan.

Extra Estafette teams door aanpassing parcours

Naar aanleiding van heel teleurgestelde reacties van teams die net te laat waren met inschrijven heeft de organisatie gezocht naar mogelijkheden om toch nog een aantal teams toe te laten. Verlenging van het parcours zodat minder (14) rondjes gelopen en geteld moeten worden maakt het mogelijk om de teams op de reservelijst alsnog in te delen.

Inschrijving estafette is vol

Anderhalve week na de lancering van de inschrijving hebben wij het maximaal aantal deelnemende teams van 125 bereikt. De teams die op de reservelijst staan kunnen pas geplaatst worden na afzegging van een ingeschreven team.
Kijk welke teams verzekerd zijn van deelname:

Marathon bekend gemaakt op de jaarvergadering van Plantaris

Klik op onderstaande foto voor een videoopname van Dick

Bekijk de video

Vorig jaar hadden we de Once Upon a Time in de Westend.

Dit hebben wij deze winter afgesloten met de overhandiging van de opbrengst aan Stichting Droomwens en Stichting Amandi Thuis. Dit gebeurde tijdens een gezellige middag voor onze vrijwilligers. Een impressie:

Sponsor Barry Verdel verrast

Onze trouwe sponsor Barry had het voorrecht om de lopers vele malen langs zijn huis te zien lopen. Elke ronde werd hem een puzzelstuk overhandigd door De Golden Girls (met oa Wilan en Danielle). Sponsoren kan best leuk zijn.

 


Klik op Nel om weer naar boven te gaan

Deze pagina sluiten

LINKS:
Sponsors en Sportvrienden

Bezoek de website van plantaris

  Plantaris WebsiteVerdel onze sponsor

  Onze hoofdsponsorDobbe sponsor van dit evenement

  Onze evenementsponsor

  Braassemloop Onderdeel van
  Zorg en Zekerheid

Het afgelopen jaar liepen wij ook voor het goede doel

 

 

email de webmaster