Uit en Veurom Deur Ut
Durrep

12
september 2015

opening kermisweek

MARATHON EN ESTAFETTE MARATHON

www.plantaris.nl


Onze vrijwilligers waren:

Wim van Veen
Willem Hoogeveen
Wilan vd Meer
Toon van Vlimmeren
Ton vd Berg
Thea Verlaan
Thea Huigsloot
Sandra Vesseur
Richard van Wouw
Rettie Bentvelzen
Piet van Noort
Piet Klein
Petra Klein
Petra Hoogenboom
Petra Bos
Peter Verlaan
Peter vd Ham
Peter van Wouwe
Peter van Klink
Peter Akerboom
Nicky  van Ruiten
Miranda Castelein
Marielle van Ruiten
Marian Olijerhoek
Marco vd Burg
Leon Hoogenboom
Lenie vd Niet
Leen van Wouwe
Koos vd Haak
Kim Klein
Karin vd Berg
Jos Koek
Joep Vesseur
Jannie Kuipers
Jan Zoetendaal
Jan Klein
Jan  Bouwmeester
Henry Tijssen
Henri vd Meer
Henk vd Meer
Hein Hoogenboom
Hans Rietbroek
Hans Koek
Gerard Vermey
Ger Hassing
Ge Molkenboer
Frans Boers
Frank Meijer
Dorien Schrijvers
Daniëlle Hogenboom
Daniel vd Meer
Corrie van Klink
Con vd Niet
Carla van Haestregt
Annie van Vlimmeren
Ank vd Poel
Aad Valentijn

 

 

Vrijwilligers verrast met film premiere op sportieve avond waarbij ook de opbrengst van de marathon bekend werd gemaakt.

Op vrijdagavond 20 november werden de 55 vrijwilligers van Plantaris die allen actief zijn geweest bij de Uit en Veurom marathon uitgenodigd voor een speciale avond. Niet op de hoogte van het programma waren er maar liefst 50 aanwezig op het afgesproken tijdstip bij het clubhuis van de club. Sommigen waren met stevige wandelschoenen voorbereid op een verplaatsing van formaat, maar slechts 40 meter verder, bij de buurvereniging de Boel de Boule, kon men al snel aan dekoffie. Begeleid door de Boel-leden werd gestart met een rondje boelen en dat bleek toch iets moeilijker dan gedacht. Na de eerste ronde werd de groep weer verzameld in de kantine, alwaar voorzitter van de marathongroep Jan Bouwmeester, de in inmiddels aangeschoven vertegenwoordigers van Amandi Thuis en Stichting GGK kon verblijden met een cheque van ieder €1000. De opbrengst van de marathon was weer grotendeels bewerkstelligd door de marathongroep tijdens de braderie van Oude Wetering met de verkoop van gesponsorde bloemen. Maar ook de goed gevulde inschrijflijst van de marathon zorgde voor voldoende euro's om de beide lokale stichtingen een stevige ondersteuning te schenken.

Na een tweede ronde boelen volgde de première van het videoverslag dat ook dit jaar weer gemaakt was door Richard van Wouw. Tien jaar geleden liep de derde One en Only langs het woonhuis van Richard en dit was de eerste keer dat hij de marathon op film vastlegde. Geheel anoniem en ongezien wist Richard een aantal jaren zijn films op te nemen en werden de deelnemers en organisatie via Youtube verrast met een telkens weer fraaiere verslag. Dit jaar hield hij de film vast tot deze speciale avond en vond de eerste vertoning plaats in een goed gevulde filmzaal met alle vrijwilligers die dit evenement mogelijk hadden gemaakt. Aangevuld met enkele authentieke Veense filmbeelden, waaronder het paalzit-evenement uit 1971,heeft Richard er weer een feestelijke sfeervertoning van gemaakt van maar liefst 35 minuten. Hierna werd nog even nagepraat met een drankje en een hapje en sloot Bouwmeester de avond met de toezegging dat in september 2016 de veertiende One en Only weer op de activiteitenlijst van de club staat.

 

 


Klik op Nel om weer naar boven te gaan

LINKS:
Sponsors en Sportvrienden

Bezoek de website van plantaris

  Plantaris WebsiteVerdel onze sponsor

  Onze hoofdsponsorDobbe sponsor van dit evenement

  Onze evenementsponsor

  Braassemloop Onderdeel van
  Zorg en Zekerheid

Het afgelopen jaar liepen wij ook voor het goede doel

 

 

email de webmaster