Lange Galg Oost en Ryck Marathon

we gaan er een feest van maken

14
september 2013

opening kermisweek

Na afloop Apres Run

LAATSTE NIEUWS

Weersverwachting:
Helaas ziet het er niet zo goed uit met de weersverwachting voor as zaterdag. Na 10 keer mazzel met mooi weer lijkt dat nu anders uit te pakken. Wij zijn niet in staat om een volledig overdekte wisselplaats te maken. Extra jasje meenemen en een paraplu voor op de wisselplaats is ons advies.

 

Marathon tjokkie vol, veiligheid staat voorop:
Dit jaar hebben we meer deelnemers dan ooit. De inschrijving moest al eerder gesloten worden, vooral door de vele estafetteteams die mee willen doen. Ons parcoers is echter op veel plaatsen smal en kent enkele heel scherpe bochtjes. Door de drukte op het parcoers zal dit gevaarlijke situaties op kunnen leveren bij inhalen en onoplettendheid. Met name de eerste twee ronden zal hiermee echt rekening gehouden moeten worden. Spaar je krachten en start rustig. Na enkele ronden en op de lange stukken (Langeweg) kan vol gas gegevens worden. Laat de fun voorop staan en zorg dat iedereen zonder ongelukjes van dit feestevenement kan genieten. We moeten iedereen er ook op wijzen dat deelname geheel op eigen risico is.

Bill and Pauline Howes run there 300th:
Onder de ultralopers uit het buitenland speciale aandacht voor Bill en Pauline Howes uit Engeland. Dit bijzondere paar, dat vorig jaar ook al deelnam aan de Flower Power, loopt hun 300e gezamelijke marathon. De 64 jarige Bill en zijn 61 jarige wife, liepen 83 marathon met hun trouwe Collie dog.

Het stel zijn vrienden van Dave en Linda en zij hebben zich voorgenomen de volle vijf uur van onze marathon te gaan genieten.

Jubilarissen:
John van Hoorn hoopt bij ons zijn 100e marathon te lopen. Een mijlpaal die niet ongemerkt voorbij zal gaan.

 

Onze burgemeester geeft het startschot:
Bijzonder vereerd zijn wij met de toezegging dat onze burgemeester, Mw. Marina van der Velde-Menting, het startschot zal verzorgen. De bewoonster van het Waterryck zal hierna nog volop kunnen genieten van ons sportevenement want 2400 keer zal er een hardloper bij haar voor de deur langskomen die middag. De burgemeester deed twee jaar geleden de prijsuitreiking van de Kedeng Kedeng.

Namen van de teams doorgeven
Nog enkele teams hebben nog geen naam opgegeven van hun team. Geef de naam zo snel mogelijk door zodat de organisatie alle voorbereidingen kan voortzetten.

 

Stand van zaken inschrijving:
De inschrijving is gesloten op 23 augustus 2013. Gewoon vol is vol. Voor teleurgestelden volgend jaar niet te lang wachten.

 

Major things:
Dave en Linda Major zouden eerst niet meelopen dit jaar. De geplande Run for tomorrow, een teamloop rond de wereld in ongeveer 200 dagen, is echter een jaar uitgesteld. Enthousiast deelden zij ons mee dat ze gelukkig dit jaar weer mee kunnen doen. Ze zijn weer van harte welkom.

Op de foto met Lex Goudsmit. Ik wist niet dat die kon hardlopen.

Over hun giga plannen voor 2014 kun je alles lezen op de fraaie website: (je kunt de site nederlandstalig instellen)

---------------

Waar komt de naam vandaan?

 

-----------------

Hoe gaan we lopen?

zie Plattegrond

 

Heeft u vragen of opmerkingen dan kan dit via de webmaster:

email de webmaster

 

</body> </html>