Oranje Kedeng Kedeng Spoor Marathon

Brainstorm in Oostenrijk

17 september 2011

opening kermisweek

Brainstrom in een glas ....

LAATSTE NIEUWS

Inhoud

Trainingsloop

ALV Gielbos

Dave Linda Brian

Hein herstelt

Oostenrijk

Presentatie

Ronald McDonald
en
Startersgroep Plantaris

 

Inschrijving gesloten

Inschrijven is gesloten  op donderdag 15 september om 12.00 uur. We gaan van start met 100 teams, een absoluut record en 39 marathonkanonnen.

Locatie Nieuwstraat indeling

Voor een overzicht van de wisselplaats ga naar het Spoorboekje.

Parkeeradvies

Wij willen ons parcours zo veel mogelijk autovrij maken. En daarom vragen wij iedereen de auto buiten het gebied te parkeren. Parkeerruimte zat aan de Lasso, Lasso Zuid, bij Dosr en op de Noordhoek. Kom op de fiets. Daarvoor hebben wij een prima plek gereserveerd in de Narcisstraat op de kop van de Nieuwstraat. Ook bij de kerk aan het Onelplein kunt u de fiets uitstekend parkeren in de fietsstalling.

Trein in de Spoorstraat?

Het is nu voor 100 % zeker. Er zal weer een trein door de Spoorstraat lopen en we lopen door een trein in de Spoorstraat. Techneuten Ger, Wim, Jan en nog wat mannen in verfkledij hebben de afgelopen week keihard gewerkt om voor een fraaie verrassing te zorgen. Met een strippenkaart voor 42 ritjes zullen onze lopers versteld staan van onze supertrein.

Is dit wel helemaal legaal?

Gespot op de rotonde bij Hoogeboom?

 

Hein geeft startschot voor 30 km trainingsloop

Lekker warm was het bij de 2e trainingsloop van 30 kilometer, waarbij Hein Hogenboom het startschot kon geven aan de met grote getale aanwezige lopers. De gebruikelijke goede verzorging was weer in handen van Henk en Tonnie van der Meer. Henk zorgde ook nog voor de nodige foto's op het www. Klik op onderstaande afbeelding.

Heintje

De foto's van de eerste, in het water gevallen, trainingsloop staa ook al op de site van onze Henk.

 

Belgische deelname dit jaar weer groot.

We mochten al weer een bericht uit België ontvangen over de atleten van Afstands Lopers Vosselaar ALV, die hebben toegezegd weer deel te nemen aan onze estafette marathon. Ook vorig jaar waren zij er met een hele bus vol onder leiding van Jef Smits en natuulijk Louis Hufkens. Zij deden volop mee met de afterparty in het Zuije. Klik op de foto voor meer foto's van onze belgische vrienden.

belgie

Zij maakten ons ook attent op hun eigen estafette halve marathon op zaterdag 6 augustus:

We organiseren ook zelf een estafette halve marathon (3 X 7 Km) en dit op zaterdag 6 augustus.
Dit te Gierle in een prachtig stukje natuur in de Antwerpse kempen.
We organiseren dit op het open domein ``Het GielBos`` waar gehandicapten personen worden opgevangen.
De samenwerking is met een werkgroep van ``Het GielBos``  die gehandicaptenprojecten ondersteunt in het buitenland.
Een gedeelte van de opbrengst komt ten goede van onze minder gegadigde medemens
Bijgevoegd de flyer van onze organisatie en je kunt meer vinden over ons op www.afstandslopers.be .
Kan je deze informatie in jullie loopgroep verspreiden, misschien zijn er bij jullie die ook eens bij ons hun beste beentje willen voorzetten.
We zullen jullie met open armen ontvangen. Indien ze geen volledige ploeg(en) kunnen vormen, geen probleem, ze kunnen aangevuld worden met onze leden.

Voor de belangstellenden, bezoek de website of open de flyer

Hein herstelt van zware hartaanval.

Hevig geschrokken zijn we op 31 mei. Toen werd Hein Hoogenboom plotseling getroffen door een hartstilstand. Zijn vrouw Trees waarschuwde onmiddellijk 112 en verleende zelf eerste hulp. Door de razensnel aanwezige vrijwilligers van de Veense brandweer werd Hein vóór de komst van de ambulance gered van de dood. Twee dagen werd hij in slaap gehouden op het LUMC en vrijdags, nadat hij weer was bijgebracht, werd hij overgebracht naar de hartbewaking van het Rijnland. Dankzij zijn ijzersterke conditie heeft hij de zware hartaanval overleefd. Bij de eerste onderzoeken zijn meerder vaatvernauwingen aan het licht gekomen en dit heeft geresulteerd in een zware operatie in het LUMC, waar maar liefst 7 omleidingen zijn aangebracht. Hierna is hij weer naar het Rijnland gebracht en op zaterdag 18-6 is hem beloofd dat hij weer naar huis mag. Wij wensen Hein en Trees veel sterkte bij zijn herstel. Je kunt hem ook een kaartje sturen via thuis P vd Veldenstraat 36 2371 TD Roelofarendsveen.

Hein

Engelandse toppers komen weer naar de veen.

Britse Toppers

Wij zijn weer blij met de komst van onze trouwe deelnemers Dave en Linda Major uit Engeland. Ook nemen zij dit jaar de wereld beroemde Brian Mills mee. Brian is één van de meest opvallende ultraloper van Europa en omstreken. Zie bij de inschrijvingen voor meer informatie.

Tijdens de jaarvergadering van Plantaris, op 16 maart, werd de nieuwe marathon op ludieke wijze gepresenteerd door de marathongroep: bekijk de foto's:

Bekijk de presentatie

 

Ook dit jaar heeft de marathongroep zich begin Januari in Oostenrijk teruggetrokken voor een Brainstorm voor de nieuwe marathon.

Klik op onderstaande foto voor een reportage:

In Slosskammer Maishofen ontstonden weer veel (on)zinnige ideeën

Hoogtepunten vonden plaats op de piste, maar ook bij de bar. Hier vonden stevige klaverjas veldslagen plaats. In de lift werd geevalueerd. Hiervan een filmverslagje:

Klik op onderstaande foto voor een filmpje:

Klik op foto voor filmpje

 

De afsluiting van de marathon van 2010 was de overhandiging van een fraaie cheque aan het Ronald McDonald huis en een prachtig loopshirt aan de startersgroep van LV Plantaris. In dit shirt werd voor het eerste deelgenomen aan de Zorg en Zekerheidsloop in Lisse.
starters

rmcd

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Inhoudsopgave

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

home

 

 

 

 

 

 

 

 

Inhoudsopgave

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

home

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Inhoudsopgave

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

home

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Inhoudsopgave

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Inhoudsopgave

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

home

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Inhoudsopgave

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Inhoudsopgave

home

 

 

 
<bgsound src="http://www.oneenonly.nl/OO2011/Treintune2.mp3" loop=true>