Inmiddels heel veel foto's op de site: klik op de knop "Foto's" in de knoppenbalk.
e filmpjes van Richard van Wouw zijn weer fantastisch.
filmpje 1 , filmpje 2 , filmpje 3

Zie Liefde voor de Harmonie.

DENNIS SLAAT WEER TOE

Voor de vijfde keer is het Dennis van Berkel weer gelukt om de One & Only marathon te winnen. Na wederom een lange verbeten strijd met titelverdediger Frans Woerden, finishte Dennis in een tijd van 3.02.05 als eerste bij de heren. Frans werd tweede op 2 en halve minuut van de winnaar, gevolgd door Rik Wolswinkel die in 3 uur en 12 minuten het zware parcours wist te slechten.

De 3 snelste heren, met Dennis met een Berg Bomen in het midden.

ELS VERSLAAT LINDA

Bij de dames won de amsterdamse Els Annegarn Greene de marathon. Zij versloeg haar enigste vrouwelijke tegenstandster uit Groot Brittannie Linda Major.

Rechts Els en links Linda.

DE JONKIES VAN LEIDEN ATLETIEK PAKKEN DE ESTAFETTE TITEL

Leiden atletiek verscheen met drie teams aan de start. Het jongste team met de naam "30 plus", bleek het snelste.
Zij finishten voor de nog jongere lopers van Neven en Nichten met op de derde plaats het team van de Spartaan.

ROWIPEDI DE FRAAISTEN

De prijs voor het fraaiste estafette-team is gewonnen door Rowipedi met De Heidi's op de tweede en
de Edel(M)weissjes op de derde plaats.

IEPENSTRAAT WINT STRAATPRIJS

De lopers gaven de straatprijs aan de Iepenstraat. De bijzondere aankleding en ontvangen aanmoedigingen in deze
straat waren voor de meeste lopers reden om nog net even harder of langer door te gaan.